Τροποι αποστολης

Η αποστολή των προϊόντων μας γίνεται σε όλη την Κύπρο μέσω της εταιρίας GAP Akis express και επιλεγμένων μεταφορικών εταιρειών (σε περίπτωση μεγαλύτερου όγκου προϊόντων). Τα προϊόντα που αποστέλλονται μέσω του GAP Akis express θα υπάρχει η επιλογή παράδοσης στην πόρτας σας ή η παραλαβή τους από το κοντινότερο  γραφείο της εταιρείας. Τα προϊόντα που αποστέλλονται μέσω μεταφορικής εταιρείας παραδίδονται στο πεζοδρόμιο.

Η παραγγελία σας αρχίζει να επεξεργάζεται την επόμενη ημέρα από την καταχώρηση της.

Η παράδοση των παραγγελιών θα γίνεται εντός του χρονικού διαστήματος που αναφέρετε στις πληροφορίες του εκάστοτε προϊόντος ή στη σελίδα της κατηγορίας.

Για τυχόν καθυστέρηση της παράδοσης της παραγγελίας σας λόγω ανυπέρβλητων κωλυμάτων (έντονα καιρικά φαινόμενα, απεργίες, διακοπή συγκοινωνιών κλπ) δεν φέρει ευθύνη η εταιρία μας, ωστόσο σε κάθε περίπτωση θα ενημερωθείτε άμεσα για τυχόν αδυναμία παράδοσης εντός της ως άνω προθεσμίας και θα δρομολογηθεί η παράδοση της παραγγελίας σας με αυστηρή προτεραιότητα.

Επίσης σε περίπτωση αιφνίδιας έλλειψης συγκεκριμένου προϊόντος θα σας καλέσουμε άμεσα και θα είμαστε σε πλήρη επικοινωνία με εσάς ώστε να σας ενημερώσουμε για τη νέα ημερομηνία παραλαβής και αποστολής του συγκεκριμένου προϊόντος .

Όταν η παραγγελία σας είναι έτοιμη για να παραδοθεί θα ειδοποιηθείτε με email.

Aποστολές και παραδόσεις πραγματοποιούνται καθημερινά, εκτός Σαββάτου, Κυριακής, και αργιών.

Χρεώσεις:

Δωρεάν αποστολή για αγορές αξίας €70 και άνω για δέματα μέχρι 5Kg.

Παραλαβή από το τοπικό γραφείο του μεταφορέα: €2 .

Παράδοση στην πόρτα σας: 

Για δέματα μέχρι 5Kg: €4

Για δέματα από 5Kg μέχρι 8Kg: €5

Για δέματα από 8Kg μέχρι 10Kg: €6     

Σημείωση*: Τα προϊόντα που αποστέλλονται λόγω αλλαγής/αντικατάστασης δεν τυγχάνουν των δωρεάν μεταφορικών. Σε αυτές τις περιπτώσεις η αποστολή του προϊόντος επιβαρύνεται με βάση των πιο πάνω χρεώσεων.

Translate »
X