Πολιτικη αλλαγων και επιστροφων

Στην playland.com.cy θέλουμε να είστε πάντα ικανοποιημένοι με τις αγορές σας γι’ αυτό και ακολουθούμε μια ευέλικτη πολιτική επιστροφών, σύμφωνα πάντα με την υπάρχουσα νομοθεσία αλλά και τους όρους των προμηθευτών των προϊόντων που εμπορευόμαστε.

Στην περίπτωση παραλάβατε κάποιο ελαττωματικό προϊόν ή έγινε κάποιο λάθος στην παραγγελία σας ακόμα και αν δεν σας ικανοποιεί η αγορά που κάνατε, μπορείτε να ζητήσετε την αντικατάστασή του ή την επιστροφή των χρημάτων που διαθέσατε, αρκεί να πληρούνται τα παρακάτω:

Όροι επιστροφής

1.  Επιστροφές προϊόντων μπορούν να γίνουν δεκτές μέσα σε χρονικό διάστημα 15 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής.

2.  Το προϊόν πρέπει να έχει αγοραστεί αποκλειστικά από την Playland.com.cy.

3.  Ένα προϊόν δεν μπορεί να γίνει δεκτό όταν δεν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση. Αυτό σημαίνει ότι το προϊόν πρέπει:

  • Να μην έχει χρησιμοποιηθεί με οποιονδήποτε τρόπο
  • Nα μην έχει καταστραφεί η συσκευασία του
  • Να έχει όλα τα ταμπελάκια του

4.  Το ελαττωματικό προϊόν αντικαθίσταται μόνο με το ίδιο προϊόν.

Διαδικασία επιστροφής

Εφόσον πληρούνται οι πιο πάνω όροι τότε:

1. Επικοινωνείτε μαζί μας για να διευκρινίσουμε τις λεπτομέρειες της επιστροφής.

2. Σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος είναι απαραίτητο να μας στείλετε φωτογραφία του είδους στο [email protected] ώστε να έχουμε καλύτερη εικόνα στην επικοινωνία μας μαζί σας.

3. Συσκευάζετε το προϊόν ώστε να είναι προστατευμένο κατά την αποστολή.

4. Σε περίπτωση που το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα ή έχει γίνει λάθος στην παραγγελία σας, αποστέλλετε το δέμα  κατόπιν συνεννόησης με κάποιο λειτουργό εξυπηρέτησης της Playland. Τα έξοδα αποστολής θα επιβαρύνουν αποκλειστικά την Playland.

Σε περίπτωση που θέλετε να επιστρέψετε ένα προϊόν επειδή αλλάξατε γνώμη, και εφόσον πληρούνται οι όροι που προαναφέρθηκαν, μπορείτε να επιλέξετε οποιαδήποτε μεταφορική εταιρεία επιθυμείτε, δεδομένου ότι τα έξοδα μεταφοράς σε αυτή την περίπτωση επιβαρύνουν τον πελάτη.

Για οποιαδήποτε άλλη απορία σχετικά με την πολιτική αλλαγών και επιστροφών, στείλτε στο [email protected] ή χρησιμοποιήστε τη φόρμα επικοινωνίας από το μενού επικοινωνίας.

Translate »
X